Retourneren

Mocht een artikel ondanks onze goede zorg niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Je hebt het recht om binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten de koop op afstand te ontbinden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

Alleen niet gepersonaliseerde producten kunnen geretourneerd worden. Producten uit de sale, met een gekregen korting en/of veiling kunnen niet geretourneerd worden. 

De te retourneren artikelen moeten nog voorzien zijn van labels aan de kleding en in originele verpakking worden geretourneerd en worden niet teruggenomen indien: de artikelen gebruikt en/of gewassen zijn, de eticketen eraf zijn, je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen of je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Indien je een product wil retourneren, dien je dit vooraf, en binnen de 14 dagen na ontvangst van de bestelling, aan te geven via info@xajany.be. Na goedkeuring retour stuur je het ingevuld retourformulier via mail naar ons op, deze vind je terug onderaan deze pagina. Daarna heb je nogmaals 14 dagen tijd om de bestelling aan ons retour te sturen. Artikelen die niet of niet binnen de gestelde termijn door ons ontvangen zijn, worden niet geaccepteerd.

Adresseer de zending conform de volgende instructies:
Meld eerst uw retour door voorgaande instructies op te volgen. 

Een retour moet in goed afgesloten verpakking verzonden worden, met traceercode via bpost. Dit naar ons adres Ettelgemsestraat 141, 8460 Oudenburg, België. Bied de zending zo snel mogelijk aan bij een postkantoor. Bij de afgifte ontvang je een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaar dit verzendbewijs totdat je retournering door ons verwerkt is. Retouren MOETEN met traceercode verzonden worden en aan ons worden bezorgd.

De ontvangst van je retour wordt door ons per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retournering wordt gecrediteerd. De uitbetaling vindt plaats op hetzelfde rekeningnummer waarop de betaling door jou is gedaan. 

Retourneren is voor eigen rekening. Verzendingskosten worden niet terugbetaald. Indien u de zending met gratis verzending ontvangen hebt, maar na retournering, met het bedrag van de overgebleven producten min de geretourneerde producten, niet meer aan de grens van gratis verzending komt, worden ook deze verzendingskosten in rekening gebracht en niet gerestitueerd. 

Vind hier het retourformulier in PDF.

 

© 2019 - 2024 Xajany | sitemap | rss